Skriveflow-metoden

 

Få adgang til den skriveteknik, der gør, at  tekstforfattere og copywritere kan blive kreative på kommando. Og skrive hurtigt og effektivt.

Alle kan lære at skrive
Hvilket online skrivekursus passer til dig?

Har du svært ved at komme i gang med at skrive … og bliver du ved med at gå i stå og rette og flytte rundt på ordene?

Vil du gerne være bedre til at skrive? Gad du godt, at du havde nemmere ved at finde ordene og få dine tekster til at lyde helt rigtigt?

Så skal du vide, at der findes en metode til at undgå netop det.

Teknikken hedder skriveflowmetoden, og når du kender den, så behøver du aldrig mere vente inspirationen eller sidde fast i den samme sætning, fordi du ikke kan få den til at lyde helt rigtig.

Skriveflow metoden

Siden 2020 har mere end 700 kursister lært at skrive hurtigt og effektivt med skriveflowmetoden

Og det bedste er, at du hverken skal øve dig eller vente flere måneder på at få resultater. Du kan mærke en forskel allerede næste gange, du skriver en tekst.

Vil du gerne ha’ nemmere ved at skrive bedre tekster? Skriveflowmetoden indeholder:

✔️ Den klassiske og effektive skriveflowmetode (brugt af journalister, tekstforfattere og copywritere) til at skrive hurtigt og uden frustrationer undervejs

✔️ Viden om, hvordan din hjerne fungerer – og hvordan du udnytter den viden til at gøre det nemt for dig at skrive

✔️ Opskriften på, hvordan du bliver kreativ på kommando

✔️ Effektive teknikker til at undgå skriveblokeringer

✔️ 1,5 times skrivelektioner (video) opdelt i korte bidder, så det er nemt og overskueligt at gennemføre.

 Skriveflowmetoden er for dig, der

✔️ Skriver nyhedsbreve, blogindlæg, opslag til sociale medier, webtekster, annoncer, e-bøger m.m.

✔️ Venter (for længe) på inspirationen når du skal skrive – og drømmer om en lettere metode

✔️ Oplever at du sidder fast og bliver ved med at rette i de samme sætninger for at få det til at lyde helt rigtigt – i stedet for bare at skrive.

✔️ Vil slippe for at gå i stå undervejs og godt gad at ordene ville flyde let.

✔️ Gerne vil kunne skrive hurtigere ✍️

Når du har gennemført SKRIVEFLOWMETODEN, så ved du, hvordan du bliver kreativ på kommando, samtidig med at du kan skrive bedre tekster, fordi du udnytter den måde din hjerne fungerer på

DIN INVESTERING: 795 KR + MOMS

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rikke er ordblind og kan nu skrive opslag, hun er tilfreds med – markant hurtigere

“Sidder her og nyder, at jeg kan lave et skriv, mens jeg nyder synet af min søn, der leger på gulvet. Dette kan jeg ene og alene pga., at jeg har investeret i dit onlinekursus om at skrive hurtigt. Det har givet mig så meget struktur, at jeg nu nemt og hurtigt (for mit vedkommende under 1,5 time – jeg er ordblind) kan lave et opslag, jeg oven i købet er rigtig godt tilfreds med. Dit kursus er en kæmpe hjælp og kan kun anbefale til det andre, der tænker ‘åh nej’, når de skal til at skrive.”
Rikke Steen, familierådgivning, autisme og ADHD 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sarah kendte faktisk metoden i forvejen, men havde aldrig fået den implementeret

“OK det her er vildt. Jeg har lige skrevet nyhedsbrev på under 1 time ved at følge din model … et nyhedsbrev, der normalt ville tage mindst 2 timer og måske en hel eftermiddag at skrive. Jeg er vildt overrasket over, hvor stor en forskel det gjorde, at jeg fulgte din metode. Og jeg vil anbefale kurset til alle, der skriver deres egen markedsføring.”
Sarah Pedersen, Vissuel

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kristine tænkte, at hun allerede var god til at skrive – men blev alligevel overrasket over resultatet

Jeg blev klogere allerede i første modul. Kæmpe aha-moment for mig der. Jeg vidste godt, at jeg godt kan skrive, men jeg havde ikke troet, at jeg kunne gøre det så let som nu med de her teknikker. Kurset er bygget så fint op, så jeg ikke føler mig overvældet eller modløs på noget tidspunkt, men faktisk har lyst til at komme i gang med at skrive efter metoden.”
Kristine Lyngsø, vægtneutral sundhedscoach

Få fingrene i skriveflowmetoden, og få nemmere ved at skrive bedre tekster

PRAKTISK INFO: Du får adgang til alt materialet inklusiv alle videoer, worksheets og øvelser straks efter køb. Du har adgang så længe du vil, så du kan gennemføre kurset i præcis det tempo, der passer dig – og du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Hvis du af en eller anden årsag finder ud af, at metoden ikke lige er dig, så kan du få alle dine penge retur, hvis du skriver til hej@onlineskrivekurser.dk, inden der er gået 10 dage.

Skriveflow metoden

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zoey gik ofte i stå – men nu er det blevet lidt nemmere

“Jeg har så meget at udtrykke, men går ofte i stå. Jeg synes stadig det kan være svært, men nu ligger det i planlægningen af det jeg skal skrive og ikke selve det at få det skrevet.  Det er mega fedt, at det er delt op på den måde, det er. Det er fedt, at det ikke er større. Jeg har ellers 100 online kurser, som jeg kun har fået set halvdelen af.Jeg kommer til at bruge teknikkerne, hver gang jeg skal skrive noget, og jeg vil anbefale kurset til alle, som skal skrive tekster til SoMe, hjemmesider osv.”
Zoey Ellinor, numerolog

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lena er den i virksomheden, der skriver tekster til hjemmesider, blogindlæg og andre ting – men hun manglede modeller og struktur

“Jeg havde været på en anden workshop hvor jeg ikke syntes, jeg fik det optimale ud af det. Jeg manglede nogle modeller og noget at støtte mig til. Men dette kursus har været håndgribeligt og noget, jeg kan gå til igen og igen. Det går bedre nu, og den største læring har været at dele skriveprocessen op i steps. Og at det er en god ide bare at skrive uden at tænke på at rette til. Jeg vil anbefale kurset til ansatte i virksomheder, der ikke har en decideret marketingafdeling, og hvor opgaverne hænger på en person.”
Lena Blad Hansen, Faktura-boks.dk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Phillip ville gerne leve af at skrive, men manglede et framework, der gjorde det nemt

“Jeg rodede tit rundt i, hvor jeg skulle skrive hvad og manglede noget struktur på det hele. Nu har jeg afprøvet metoden i lille skala på mock-ads, som jeg bare har skrevet for sjov, men også i lidt større skala, da jeg skrev en landingpage for en veninde (som hun var ret vild med og ikke havde rettelser til). Jeg vil anbefale kurset til enhver nybegyndt copywriter, der vil have styr på strukturen … og alle der har deres eget firma og vil gøre reklame for sig selv hvad enten det er on- eller offline. Kurset har virkelig hjulpet mig meget. Det er få og “simple” råd – det er jo altid simpelt, når man ved det. “
Phillip Dalby, freelancer

VIL DU HA’ DEN SKRIVETEKNIK SOM PROFESSIONELLE SKRIBENTER, TEKSTFORFATTERE, JOURNALISTER OG COPYWRITERE?